Waarom juist Joeri in de gemeenteraad?

 

“Een Joeri is onmisbaar in de raad. Hij is de luis in de pels van het college, hij vreet onvermoeibaar dossiers en controleert ook nog de cijfertjes. Met alle oog voor detail, zet hij ook nog eens het grotere verband voorop.”

Kees Schrijver, bestuurslid Haagse Stadspartij

“Mijn hart gaat uit naar Joeri. Hij creëert in de gemeenteraad ruimte voor burgers om eigen initiatieven te starten. Hij heeft kennis en laat die nooit overmeesterd worden door iets als ego.

Ik heb nooit iemand ontmoet die zo een grondige drijfveer heeft in het debat, die niet voor zijn gelijk gaat, maar voor gerechtigheid voor alle inwoners van Den Haag en onze planeet.”

Sara Pape, voorzitter Timebank.cc, docent en kunstenaar

Joeri is een bevlogen raadslid met veel kennis van zaken en een groot hart voor de publieke zaak. Hij is de drammer die we nodig hebben in de raad om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Een drammer, zeker, maar óók een vaardig bruggenbouwer die politieke meerderheden in de raad smeedt, zoals het Haags Klimaatpact. Overtuiging op visie, maar dienstbaar aan het maatschappelijk doel. Dat is Joeri, een politicus naar mijn hart.

Guido Beauchez, Groene Regentes & initiatiefnemer Haags Warmteinitiatief

“Joeri is een doelgerichte en kundige bruggenbouwer. Hij heeft een kritische blik, werkt altijd op de inhoud en is een absolute doorzetter. Ik kan me geen beter raadslid voorstellen.”

Amber Brady, bewoner Archipelbuurt

“Joeri gaat door het vuur voor het klimaat. Hij ligt op de juiste momenten dwars, zoals bij het onzalige plan om Haagse huizen aan te sluiten op de warmte van de fossiele industie. Hij zoekt op de juiste momenten verbinding, zoals bij het unieke Klimaatpact. Dat pact is mede dankzij Joeri zo ambitieus en van links tot rechts ondertekend”

Femke Sleegers, campagnecoördinator Den Haag Fossielvrij en Fossielvrij Onderwijs

Deel dit artikel en help Joeri aan voorkeursstemmen: