De wereld is klein

Jij hebt ook vast wel eens gemerkt hoe klein de wereld is. Dat je in een vreemd land opeens een bekende tegenkomt. Of dat je mensen leert kennen die je, als je erover praat, al veel eerder moet hebben gezien. Dat is grappig, maar ik wil graag een experimentje ermee gaan doen. En via deze website vraag ik jullie: wie doet er mee?

Ik wil op deze website een lijst aanleggen met mensen die ik ken (en die mij kennen, dat is een voorwaarde), waar ik ze van ken, en een foto van hen. Nu is het leuke dat mensen die dan op www.joerioudshoorn.nl komen en daar gaan kijken, misschien zelf ook wel iemand tegen komen die ze zelf kennen, maar niet op dezelfde manier als dat ik ze ken.

Nou is dat natuurlijk nog niet het hele verhaal, want als jij een keertje over deze site zou praten, en mensen gaan daar kijken, dan kennen ze je natuurlijk. Het gaat dus om mensen die mij ook kennen. Ik zou het leuk vinden als die mensen dat dan weer aan mij laten weten, zodat ze op deze site toegevoegd kunnen worden (met foto). Dan kan erbij staan welke link deze mensen onderling hebben.

Ben je een bekende van mij, en wil je meedoen met dit experiment? Graag! Stuur een mailtje met pasfoto naar kleinewereld@joerioudshoorn.nl. Heb je geen pasfoto bij de hand, maar wil je wel meedoen, mail je me dan ook? Misschien heb ik hier nog een foto liggen of zo.

Welkom in mijn kleine wereld. Er staan nog niet zoveel foto's in, ik ben immers nog maar net begonnen.