Nieuwsbrief

Vind je deze site wel leuk, en wil je graag op de hoogte blijven van veranderingen, dan kun je je nu aanmelden voor de nieuwsbrief. Maximaal een keer in de maand zal ik je dan lastigvallen met nieuwe items die op de website staan.

Als je de nieuwsbrief over www.joerioudshoorn.nl wilt ontvangen, mail dan naar nieuwsbrief@joerioudshoorn.nl.

Den Haag, 24 augustus 2002


Hieronder vind je de nieuwsbrieven die tot nu toe verschenen zijn.


www.joerioudshoorn.nl nieuwbrief 1

24-08-2002

Hallo allemaal,

Je behoort tot de ontdekkingsreizigers als je nu al van mijn site www.joerioudshoorn.nl weet. Dat zijn of mensen die zelf ook met een site bezig zijn (www.arjanvanaalst was snel ik de lucht toen hij hoorde dat ik hiermee bezig was, zijn link naar deze pagina was er al toen ik nog niet online was), of mensen die ik heb lastiggevallen met mijn computeravonturen en twijfels wat te doen.

In ieder geval zal deze site nu langzaam meer bekend worden. Het ligt in de planning om scoutnet.nl/~joeri door te geleiden naar deze site. Daar kwamen tot nu toe sinds augustus 1998 zo'n kleine 3000 mensen op af, terwijl hij toch een ruime tijd niet is bijgehouden. En ik zal als dat gebeurd is ook mijn signature aanpassen, zodat mensen die mail van mij krijgen ook op deze site attent worden gemaakt.

Maar deze nieuwsbrief belooft vooral te informeren over veranderingen. De structuur van de site is aangepast, oude dingen zijn in het archief geplaatst en er zijn twee rubrieken toegevoegd: 'verkiezingen' en 'actie'.

'Verkiezingen' gaat over politieke punten waarover ik een stelling doe, die vervolgens kort verdedigd wordt. Reacties zijn welkom, waarop de stelling eventueel aangepast kan worden.
De eerste twee stellingen gaan over 'belastingschaal' en 'muziek vrij kopieren'. 'Actie' bevat het oudere verhaal over de Albert Heijn Bonuskaart, maar ook een nieuw verhaal over 'de kleine wereld'. Idee is om een overzicht te maken van mensen die ik ken, en dan uit te vinden welke mensen die ik ken ook andere mensen kennen die ik ken (maar dan niet via dezelfde weg). Ik nodig je graag uit om mee te doen!

Tot zover deze nieuwsbrief,

Joeri Oudshoorn

PS: ik moet eerlijk bekennen dat ik deze nieuwsbrief nog aan niemand heb verstuurd. Lijkt me leuker om te zien hoe zoiets misschien groeit. Dus geef je vooral op!